Nice update 7: Så kom sommeren!

16-02-2006 af Martin Kajberg Jensen
Rytterne startede i dag med i roligt tempo at køre mod Vence, og fortsatte derefter videre mod Grasse. Her kørte ungdomsrytterne hjemad, mens junior og elite fortsatte mod Rivieraen ved Cannes. Her blev der kørt lidt interval inden junior kørte hjemad. Elite kørte videre vestpå, men pga. en vejspærring blev de dog nødt til at vende om kort efter Cannes. Herefter kørte de igen hjemad. Søren Pugdahl fik åbenbart på vejen hjem lyst til at lege botaniker – i hvert fald lå han pludselig i en hæk da han ville undvige en bil. Der var dog ikke noget spænende at kikke på i hækken, så han kom hurtigt på cyklen igen – og var straks klar med en kvik bemærkning.

Da eliterytterne ikke havde fået kørt langt nok blev rytterne sendt op mod Vence by. Herefter gik turen hjem til Carros efter godt 140 km.

I morges var det overskyet og det blæste en halv pelikan – især da rytterne passerede Cannes. Men jo tættere rytterne kom på Carros, jo bedre blev vejret og da vi kom hjem til lejlighederne havde vinden helt lagt sig, og solen skinnede fra en skyfri himmel. Temperaturen sneg sig op på 20 grader, og så måtte ryttere og ledere overgive sig til solen. Søren Pugdahl og Peter Hansen fik endda lyst til at tage en dukkert i den udendørs pool – hvilket dog blev en hurtig (og kort!) fornøjelse; termometeret i vandet viste nemlig kun 8 grader! De skyndte sig derfor ind i jacuzzien igen.

I morgen kører rytterne allerede ud på træningstur kl. 9:00 (en time før normalt), for så snart de er hjemvendt fra træning, så skal cyklerne sendes med lastbil tilbage til Liege. Bussen afgår et par timer senere fra Carros. I Liege skal cykler pakkes om på en lastbil som kommer fra Danmark, og herefter går turen til Danmark.

Du kan se billeder fra dagens etape og afslapningen i haven under ”Billeder”

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov