Tour de Himmelfart banner

.: Tilmelding

.: Deltagerliste

Odder Cykel Klub logo

Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr. ( opdateret)

23-04-2019 af Mickael Moberg Jørgensen
Kom nu alle, vi mangler virkelig mange til torsdags og lørdags etaperne og KUN 5 har meddelt at de kan hjælpe. Det kan ikke passe, så kom frisk og sende en mail til Pia på sjaser@hotmail.com

Europas størst etapeløb for børn og unge har brug for dig og din mor og far, klubledere og trænere, bedsteforældre og venner, ja alle kan hjælpe os. Vi er som alle andre udfordret på at skaffe hjælpere nok til at sikre sikkerheden på vores ruter, når i tilmelder til TDH 2019 skal man i step 4 give os jeres navn, mobil og mail adresse, og hvilken etape eller etaper man ønsker at hjælpe på, så laver vi en plan og når man har gennemført sin opgave bliver man belønnet med 200 kr. for hver vagt.
så kom frisk alle sammen og vær med til at gøre vores løb så sikkert som muligt for alle.
Sponsorer/Sponsors

Kvivkly Odder