Tour de Himmelfart banner

Tour de Himmelfart 2020

03-04-2020 af Bestyrelsen - TK
Aflysning af Tour de Himmelfart 2020
Den 18. udgave af et af Europas største ungdoms-etapeløb, det populære Tour de Himmelfart arrangeret af Odder Cykel Klub, er aflyst.
Det er med blødende hjerte, at vi i Odder Cykel Klub har været nødsaget til at aflyse vores 18. udgave af cykelløbet Tour de Himmelfart, som har været et tilløbsstykke fra mange forskellige nationer siden 2003.
Situationen med COVID-19 pandemien i hele Europa og resten af verden gør det imidlertid umuligt for os at gennemføre løbet, som vi altid har afviklet med fokus på størst mulig tryghed og sikkerhed for alle - både deltagere og publikummer.
Der skal ikke være nogen tvivl om, at lige så seriøse vi er i vores planlægning og afvikling af Tour de Himmelfart, lige så seriøse har vi været i de mange overvejelser, der er gået forud for beslutningen om aflysningen.
Tour de Himmelfart vender tilbage næste år
Selv om vi er kede af aflysningen, ser vi allerede nu frem mod Tour de Himmelfart 2021, og vi føler os endnu mere motiverede for at komme tilbage bedre end nogensinde.
Har man allerede betalt deltagergebyr for 2020 udgaven, vil beløbet blive refunderet.

Sponsorer/Sponsors

Kvivkly Odder