Kære medlem

Velkommen til vores nye hjemmeside som fremover vil være vores knudepunkt for al kommunikation og administration. For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, beder vi alle medlemmer om at oprette en profil, det burde ikke tage mere end 2 min. men det er en meget stor hjælp for os i klubben.

Snart kan du selv tilmelde dig hold og begivenheder og modtage god information fra os på både email og SMS.

Vi er i gang med overgang til denne hjemmeside, der vil være en overgangsperiode på et par måneder inden vi er 100% skiftet fra OCK og MyOCK.

Tak og sportslige hilsner

Hilsen Odder Cykel Klubs bestyrelse.

Tour de Himmelfart 2021 - Aflyst/Cancelled.

Odder Cykel Klub har besluttet ikke at afholde årets løb.

På grund af de for nuværende udmeldte og gældende corona-restriktioner er det ikke muligt at afholde løbet i de kendte rammer over 3 dage, med det setup som TDH altid har haft, og som vi ønsker det skal have.

Vi er klar igen i 2022 og ser frem til en cykelfest i vanlige rammer og uden restriktioner.

Bestyrelsen - Odder Cykel Klub

Tour de Himmelfart 2021 cancelled

Odder cycle club must unfortunately cancel this years event.

Due to the currently available guidelines and COVID-19 restrictions in Denmark, it is not possible to hold the three day race in format as we know it and wish to continue with.

We are ready to return again in 2022 with a fantastic three day cycling event the way we all know and love, and without many restrictions.
Thank you for your support and understanding.

Yours sincerely
The Board of Odder Cykel Klub