Velkommen

Odder Cykel Klub (OCK) blev stiftet i 1972, og vi har i dag ca. 50 licens ryttere. I klubben køres der landevejsløb under licens fra Danmarks Cykle Union. Vi er repræsenteret i stort set alle klasser fra U11 til A feltet.

Gennem de mange aktiviteter, træning, træningslejre og cykelløb mm., skabes der gode rammer for træning og godt kammeratskab. Vi har plads til alle: den nystartede og de garvede og den ambitiøse.

Hvornår?
Hver tirsdag i cykelsæsonen (april til september) er der klubaften i vores klubhus i Odder. Her mødes ryttere og trænere efter træningen, hygger og taler om stort og småt. Der er som regel også mulighed for et stykke kage og frugt.
Skulle du have lyst til at cykle eller bare besøge os, er du velkommen til at møde op til klubaften en tirsdag mellem kl. 18-19 på følgene adresse:

Odder Cykel Klub
Nølevvej 6
8300 Odder

Til klubaften i cykelsæsonen er der altid nogen fra bestyrelsen tilstede ligesom trænerne i klubben oftest også er der. Der er således god mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål. Vi holder til i det lille gule hus ved indkørslen til svømmehallen.